BA1315 Logo met tekstjpg

Aftrap

Aftrap1          Aftrap2          Aftrap5

Aftrap Brede school Wormerland zeer geslaagd

Meer dan 200 kinderen en hun ouders hebben woensdag 2 oktober kunnen genieten van de aftrap Brede school Wormerland op het evenemententerrein in Wormer. Burgemeester Tange had een gong bij zich waarmee het startsein gegeven werd. Wethouder De Groot onthulde het kleurrijke logo, ontworpen door de kinderen van de kinderopvang. Na het officiële gedeelte konden de kinderen gaan spelen.

Aftrap3    Aftrap4   Aftrap6

Er waren zes verschillende activiteiten; zo werd de zonnegroet gedaan bij kinderyoga en werd hockey gespeeld op het hockeyveld. Ook bij de theaterdocent werden de sterren van de hemel gespeeld. Veel muziekinstrumenten konden geprobeerd worden bij de muziekdocent, zelfs een trompet was aanwezig. Aan de andere kant van het veld werden danspassen geoefend bij de dansdocent. Ook circusactiviteiten kwamen aan bod. Aan het eind van de aftrap genoten de kinderen van een welverdiend ijsje.

Op de aftrap van 2 oktober was een tennisballenprijsvraag. De prijs: een opblaasbare 2-persoonskajak is ondertussen opgehaald door een blije leerling van De Eendragt. We wensen hem veel plezier hiermee.