BA1315 Logo met tekstjpg
Kunstatelier met tentoonstelling woensdag (groep 5 t/m 7)

Deze activiteit gaat helaas niet door wegens te weinig aanmeldingen.

Ben je creatief, hou je van tekenen, schilderen en knutselen? Dan is dit kunstproject met als thema De ideale Wereldecht wat voor jou! We gaan een kunstwerk maken net als een echte kunstenaar. We gaan ruimtelijk werken, tekenen en schilderen en aan het eind van de 5 lessen krijgt jouw werkstuk een eigen plek in een ander groot kunstwerk. Op die manier komen alle kunstwerken samen en groeien uit tot een grote ideale wereld. Dus net als een echte kunstenaar kan je bedenken hoe die wereld eruitziet. Je kan het zo mooi en gek maken als je zelf wilt!

Samen met alle andere deelnemers maak je deel uit van de tentoonstelling van de Kinder Kunst Biënnale die in Zaanstad gaat plaatsvinden.

De opening van de tentoonstelling zal zijn op 26 mei bij Art Zaanstad  (tijd volgt later) Daarna gaat de tentoonstelling nog op reis en zal onder andere te zien zijn op 25 juni tijdens de Kinderboekenmarkt.
Uiteraard gaan we ervan uit dat je op 3 juni aanwezig bent op de opening met een gast, zodat je zelf een rondleiding kan geven.

Locatie: technieklokaal Wormerwieken

Docent: Myra van Fluxus

Overige informatie

Locatie(s): ICBS Wormerwieken

Wanneer: van 05/04/2023 tot 17/05/2023

Tijden: van 14:15 tot 15:45

Type Activiteit: Creatief

Organisator(en): Brede school Wormerland