BA1315 Logo met tekstjpg
Kinderdisco 10 juni 2022 (groep 3 t/m 6)

Het zit helaas vol.

1x per maand organiseren we een toffe kinderdisco in de jeugdruimte bij Scwo, ingang aan de Fuutstraat. Wegens de enorme belangstelling van de eerste disco gaan wij nu met reservering werken. Betalen doet u nog steeds aan de deur (€1 p.p.). We hanteren een maximum van 70 kinderen, zodat we de kwaliteit en de veiligheid van de kinderen goed kunnen waarborgen.

Iedere maand werken wij met een thema en kunnen de kinderen verkleed komen (optioneel). Het thema van vandaag is beachparty dus kom lekker in je zomerse outfit. Mocht uw kind toch niet komen, meld dan tijdig af via info@bredeschoolwormerland.nl (tot donderdag) of 06-38624812 zodat we een ander kind blij kunnen maken.

Kinderen kunnen aan de bar drinken en lekkers kopen, dit zijn de prijzen:

Flesjes drinken (cola, chocomel, dubbelfris, fanta): €1,20                                                Snoep (chips, m&ms, skittels etc): €1,00                                                                    Limonade en lollies : €0,30

Leiding: Saskia van Schaik + vrijwilligers

Overige informatie

Locatie(s): Alle kinderen

Wanneer: van 10/06/2022 tot 10/06/2022

Tijden: van 19:00 tot 20:30

Type Activiteit: Beweging / ontspanning

Organisator(en): Brede school Wormerland

Inschrijven

De activiteit is helaas niet meer beschikbaar, maar u kunt zich wel alvast inschrijven! U word hierbij op een wachtlijst geplaatst.