BA1315 Logo met tekstjpg
Kunstproject met expositie vrijdag (groep 5 t/m 7)

Deze cursus zit helaas vol. Uw kind kan eventueel wel op de Wormerwieken meedoen (donderdag 14.15)

Deze naschoolse cursus is voor alle leerlingen van groep 5-6-7 die ervan houden om dingen te maken, maar die het ook tof vinden om aan anderen te laten zien wat ze gemaakt hebbenJe start op school met een workshop over kunst kijken, kunst maken. Deze workshop wordt gegeven door een docent van het Zaans Museum. Deze les is van 14.15-15.15!

De weken erna ga je zelf aan de slag en maak je onder begeleiding van een kunstvakdocent je eigen kunstwerk. Het thema voor deze lessen zal zijn Oud en Nieuw. Samen met de kunstvakdocent ga je als een echte kunstenaar aan het werk. Welke idee├źn heb je.. welk materiaal vind je bij je idee passen? Is er een kunstwerk dat je als inspiratie wil gebruiken? Deze 4 lessen zijn van 14.15-15.45 (geen les op Goede vrijdag)!

Het project eindigt met een workshop op woensdag 8 juni in het Zaans Museum. Je wordt op school opgehaald met een bus en gaat naar het Zaans Museum. Hier krijg je een workshop over tentoonstelling bouwen en bouw je met alle andere leerlingen uit Wormerland die aan dit project hebben meegedaan jullie eigen tentoonstelling.
Let op: je ouders moeten je na deze workshop om 17.00 ophalen bij het Zaans Museum.

De Tentoonstelling is openbaar voor iedereen die in het Zaans Museum komt en zal vanaf 1 juni 2 weken te zien zijn. Uiteraard krijg je zelf ook nog een vrijkaartje om je eigen tentoonstelling nog een keer te bezoeken.

Docent: juf Paulien via Fluxus

Locatie: atelier gang Harpoen

Overige informatie

Locatie(s): OBS De Harpoen

Wanneer: van 01/04/2022 tot 08/06/2022

Tijden: van 14:15 tot 15:45

Type Activiteit: Educatie persoonlijke ontwikkeling

Organisator(en): Brede school Wormerland

Inschrijven

De activiteit is helaas niet meer beschikbaar, maar u kunt zich wel alvast inschrijven! U word hierbij op een wachtlijst geplaatst.