BA1315 Logo met tekstjpg
Mindfulness (groep 5 t/m 8)

Deze les gaat helaas niet door. De les op de Eendragt van 15.30-16.00 gaat wel starten. U mag uw kind hier ook voor inschrijven.

Wat leer je tijdens een mindfulnessles? Je leert als kind omgaan met stresssituaties en hoe je jezelf rustig kunt maken voor bv cito toets, spreekbeurt en andere spannende situaties. Ook leer je hoe je sneller in slaap kunt vallen. Dit door middel van ademhalingsoefeningen, met aandacht leren luisteren, oefeningen met mineralen, visualisatie, meditatie en tekenen.

Dit alles gaat op een speelse manier, zodat het kind op een leuke en ongedwongen manier werkt aan zichzelf. Mindfulness kan op meerdere vlakken een kind ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling, in bewustwording en het leert meer te ontspannen.

Mindfulness is voor zowel jongens als meisjes vanaf 8 tot en met 12 jaar. De mindfulness lessen worden gegeven door Quirine Klopper, Gezins- & Kindercoach.

Wilt u dat uw kind iets eet/drinkt na schooltijd? Geef dan iets mee. De kinderen kunnen direct na school naar de aula lopen, waar zij hun tussendoortje kunnen eten. Om 14.15 start de les.

Locatie: Aula Wormerwieken                                                                                                                       Docent: Quirine Klopper van Scwo

Overige informatie

Locatie(s): ICBS Wormerwieken

Wanneer: van 09/09/2019 tot 18/11/2019

Tijden: van 14:00 tot 14:45

Type Activiteit: Educatie algemeen

Organisator(en): Brede school Wormerland